Bemutatkozás

Több mint 10 év tapasztalat

Több mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött döntöttem úgy, hogy létrehozok egy olyan vállalkozást, ami segítséget nyújt az Ausztriában és Németországban dolgozó magyaroknak, nemcsak az osztrák és a német adóbevallás elkészítésében, hanem teljes körű szolgáltatással a magyar bevallás és a külföldi visszaigényléshez szükséges igazolások (E9 nyomtatvány, EU-EWR igazolás) beszerzésében is.

Tevékenységi köröm kiterjed a szezonális külföldi munka sajátosságából adódóan a magyar TB jogviszony rendezésével kapcsolatos teljes körű ügyintézésre is, amely magában foglalja a magyarországi egészségügyi ellátások igénybevételéhez szükséges nyomtatványokkal kapcsolatos be- és kijelentkezéseket a NAV-nál, illetve az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál, valamint az ezzel kapcsolatos tájékoztatást, segítségnyújtást.

Petrics Balázs
Adóügyi szakértő
Petrics Balázs osztrák és német adószakértő.

Alapértékeim

Célom Komplex szolgáltatás

Célom, hogy komplex szolgáltatást nyújtsak, ezért nem csak az osztrák, hanem a magyar adózással kapcsolatban is segítem ügyfeleimet.

Küldetésem Stresszmentesség

Küldetésemnek azt tekintem, hogy megszabadítsam a külföldön dolgozókat attól a stressztől, amit a magyar bürokrácia és a sok esetben eltérő Uniós szabályozottság okoz.

Felszabadítom az idejét Érték amit nyújtok

Ha mellettem teszi le a voksát, a Magyarországon töltött idő valóban a pihenésről és a családról fog szólni, és nem a különböző hivatalokban eltöltött idegőrlő várakozásról és ügyintézésről.

Miért érdemes velem dolgoznia?

Tapasztalataim szerint akkor is érdemes kapcsolatba kerülnünk, ha jól beszéli a nyelvet, mivel a legmagasabb visszaigényelhető összeg eléréséhez elengedhetetlen az osztrák adótörvények ismerete. Utólag számos esetben kiderül, hogy az ügyfél jóval nagyobb összegre lett volna jogosult, ha megfelelően jelölte volna a rá vonatkozó kedvezményeket, ezért a szakértő megbízása anyagilag is kifizetődő.

Osztrák adózással keressen meg.

Vegye fel velünk a kapcsolatotKeressen meg minket és hamarosan válaszolunk kérdéseire.